Red vožnje - Polazak.com

Polazak.com je vaš lični asistent u planiranju putovanja. Nudi objedinjen red vožnje železničkih i autobuskih linija u Srbiji i Crnoj Gori. Takođe, predstavlja pouzdan servis za rezervaciju i kupovinu autobuske karte putem interneta za međunarodne linije.

Polazak.com red vožnje predstavlja pouzdanu i kompletnu bazu redova vožnje u domaćem i međunarodnom drumskom i železničkom saobraćaju Srbije i Crne Gore. Kako bismo vam skratili pretragu, omogućili smo da u pretraživač unesete željenu destinaciju, vreme kada želite da putujete, kao i da li do destinacije želite stići direktnom linijom, ili pak imate potrebu da usput svratite negde, ili jednostavno napravite pauzu na putu. Ova opcija je posebno pogodna ukoliko niste sigurni da li na traženoj liniji postoji polazak, pa želite da se osigurate uzimanjem u obzir mogućnost presedanja.

Našli ste željenu liniju? Klikom na jedan od ponuđenih polazaka možete saznati detalje o usputnim stanicama, podatke o presedanjima, trajanje putovanja i informacije o prevozniku. Sada sve podatke koje ste dobili možete sačuvati u PDF formatu na vašem kompjuteru, ili odštampati i poneti sa sobom.

Sada ste spremni za polazak. Srećan put!
 

Polazak.com preporučuje!

Izaberite svoju omiljenu destinaciju i kupite vašu elektronsku autobusku kartu brzo i jednostavno preko našeg portala!
Pariz
Pariz
polazak: Beograd
Cena
12.650 RSD
Budimpešta
Budimpešta
polazak: Beograd
Cena
2.875 RSD
Beč
Beč
polazak: Beograd
Cena
4.600 RSD
Mestre (Venecija)
Mestre (Venecija)
polazak: Beograd
Cena
6.325 RSD
Skoplje
Skoplje
polazak: Beograd
Cena
2.530 RSD
Cirih
Cirih
polazak: Vranje
Cena
7.700 RSD
Ukoliko želite da se upoznate sa kompletnom ponudom autobuskih karata proverite naše ostale destinacije ili jednostavno koristite naš planer putovanja!
Više destinacija
Pretraga u toku...